Jóhír

Hisszük, hogy a világot, ami körülvesz bennünket, mindenestül, beleértve téged is, Isten teremtette és a mai napon személyes kapcsolatra szeretne veled lépni. Mindenkinek van valamilyen véleménye Jézusról. Talán azt gondolod, egy nagy tanító, vagy egy próféta volt. Vagy talán egyáltalán nem is létezett. Akármiben is hiszel, abban megegyezhetünk, hogy Jézus megváltoztatott dolgokat. És mi hisszük, hogy téged is meg akar változtatni.

„Én vagyok az út, az igazság és az élet – válaszolta Jézus. – Senki sem juthat el az Atyához, csak általam. Ha engem ismernétek, Atyámat is ismernétek.” János 14, 6

Jézus azt állította, ismeri Istent. Nem nagy dolog. Rengetegen állítanak hasonlókat. De Jézus azt is mondta, hogy Ő Isten. Ez pedig annyira feldúlta a kortárs vallási vezetőket, hogy végül meg is ölték. De ennek már 2000 éve. Mit számítana ez most neked? Hogyan befolyásolhatná az életedet az, hogy kicsoda Jézus és mit is tett, miközben tanulmányaidat végzed, keresed a helyed az életben, reggeltől estig dolgozol, fizeted a számlákat, vagy éppen csak a víz felszínén próbálod magad tartani?

Istennek, a világegyetem Alkotójának, célja van veled és az életeddel. Szeret téged és szeretne neked segíteni, mert Ő jó. És ezért az Ő tervei jobbak, mint a te terveid. Nem szükséges bármiféle teljesíthetetlen vallási mérce megütése, hogy megismerhesd Őt. Mindössze néhány egyszerű lépést kell megtenned.

“Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz.” Róma 10, 9

Nem kell tökéletesnek lenned. Az Ő kereszthalála és feltámadása miatt, Jézus átvette minden bűnödet és cserébe neked adta minden igazságát. Ha ezt hiszed és döntesz a követése mellett, életed többé nem lesz ugyanaz, mint volt. Ehhez nem kell mást tenned, mint megvallani a bűneidet, kijelenteni, hogy követni akarod Jézust, és elhinni, hogy Ő az, akinek Ő magát mondja. Hinni Jézusban, a legelső lépés életed legnagyobb utazásában. A versenyt még nem fejezted be – éppen csak elindultál. A legjobb dolgok még előtted állnak!


Ha döntöttél Jézus Krisztus mellett, szeretnénk felvenni veled a kapcsolatot, hogy ezt megünnepeljük és veled együtt örüljünk! Szívesen melléd állunk utadon és segítünk a következő lépésekben. Várjuk megkeresésed ezen űrlap kitöltésének segítségével!