Blog

Muszlim bérgyilkos találkozása Krisztussal

Egy volt muszlim gyilkos találkozott Krisztussal, aki teljesen megváltoztatta az életét. A Mission Network News arról ír, hogyan talált Jézusra Alim. Alim korábban, Saddam Husszein egyik bérgyilkosa volt.

Amikor 2008-ban Husszeint megölték, Alim más munkára kényszerült, így mobiltelefon antennák építésébe kezdett. Nem sokkal később, miközben dolgozott, terroristák rabolták el. Úgy tűnt semmi esélye a menekülésre, miután a cége nem fizette ki a váltságdíjat.
Aztán Alim egy látomásban meglátta Jézust: ‘Alim, Te hozzám tartozol. Ki foglak hozni onnan!’ – ezt mondta neki az Úr. Jézus szavait igazolva, Alim fogva tartói az elkövetkezendő napon vitatkozni kezdtek, és az Úr ismét megjelent Alimnak, s azt mondta neki, hogy meneküljön el onnan.

Mikor Alim hazaért, kiderítette, hogy Jézus megjelent a feleségének is. “Jézus megjelent nekem is”- mondta a hölgy. “Azt üzente, hogy Te hozzá tartozol és haza fog téged hozni. Úgy gondoltam hamarabb érkezel majd!” Mindezek után Alim és az egész családja egyedül Jézust követik.

Perry LaHaie a Frontiers USA-val közösen több csodálatos történetet is összegyűjtött, amely muszlimok látomásairól, álmairól és Krisztushoz meneteléről szól. LaHaie, barátján, Charles Morris-on keresztül ismerkedett meg Alim lenyűgöző történetével, amikor is Charles egy közép-keleti kirándulásán találkozott Alimmal.

“Az Iszlám figyelembe vesz olyan embereket, mint Ábrahám és Jákób, a mi Ószövetségünkből, és nekik is voltak álmai Istentől. Mohammed maga is azt állítja, hogy voltak látomásai ( Allahtól ), miközben átvette a Koránt. Szóval a muszlimok is hisznek abban, hogy Isten álmokon és látomásokon keresztül beszél, így igyekeznek meghallani őt ezek által. Tehát Jézus arra használja ezt a várakozást, hogy feltárja magát nekik úgy, mint az egyetlen igaz fény, aki mindenkinek fényt ad.” – magyarázta LaHaie.

Forrás: christianheadlines.com

Fordító: Fügeczki Réka, nicelife.hu

Fotó: illusztráció