Céltudatos Élet

Névtelen-1

Hello Kedves Utazó!

“Többről van itt szó, mint pusztán egy könyvről: egy 40 napos lelki kaland útitervét tartja kezében olvasóm, melynek során megtalálhatja a választ az élet legfontosabb kérdésére: MIÉRT ÉLEK? Az utazás végére kiderítheti, mi Isten célja az életével, s látni fogja a nagy képet, ahogy élete különböző részei illeszkedhetnek egymáshoz. Ezzel az életszemlélettel csökkenhet a stressz az életében, egyszerűbb lesz majd döntést hoznia, elégedettebb lehet, és ami a legfontosabb: felkészülhet az örökkévalóságra.”


MENET
40 nap, 7 közös este. Naponta olvasunk 1-1 részt a könyvből, hetente egyszer pedig összeülünk róla beszélgetni. A közös esték pedig interaktív, valóban közös esték lesznek. Megosztjuk egymással élményeinket, tapasztalatainkat és, hogy hogyan ültethetnénk gyakorlatba az olvasottakat. Akár hívhatjuk olvasói esteknek is ezeket az alkalmakat, azzal a különbséggel, hogy ezek nem az íróról, hanem rólunk, olvasókról fognak szólni.


A KÖNYV
A 40 napos lelki utazás során Rick Warren Céltudatos Élet c. könyve lesz segítségünkre. A könyvről talán érdemes tudni, hogy megjelenése után hamarosan a New York Times Bestsellere lett, azóta pedig 32 millió eladott példányszámával 85 nyelvre lett lefordítva.
A jelentkezési űrlapon jelöld be, hogy rendelkezel-e saját példánnyal, vagy szerezzünk neked egyet!


MOZI
Mindeközben olyan igaz történet alapú film /Captive/ került a mozikba, aminek szerves alapját adta e könyv.
https://www.youtube.com/watch?v=6IKJFYegRJk


OLIMPIA
Kevesen ismerik Michael Phelps, többszörös amerikai olimpikon úszó, 2016-os riói szereplése előtti időszakát. Depresszió, drogok, öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok és rehabilitáció. Ebben az időszakban került kezébe a Céltudatos Élet c. könyv, ami teljesen megváltoztatta az életet. Helyreállította őt személyesen, kapcsolatát családjával, édesapjával és Istennel, s újra elkezdett edzeni. Ezt követően utolsó olimpiai eredményével az egész emberiség legsikeresebb olimpikonja lett.JELENTKEZÉS
A kurzus limitált létszámú – az első 12 jelentkezőt tudjuk fogadni. Gondold végig, hogy jók-e neked az időpontok – amennyiben igen, ne habozz jelentkezni! Maga a kurzus ingyenes, de regisztrációhoz kötött: http://bit.ly/1MzwgWr