Blog

Céltudatos Élet // kurzus

HELLO KEDVES UTAZÓ!

Többről van itt szó, mint pusztán egy könyvről: egy 40 napos lelki kaland útitervét tartja kezében olvasóm, melynek során megtalálhatja a választ az élet legfontosabb kérdésére: MIÉRT ÉLEK? Az utazás végére kiderítheti, mi Isten célja az életével, s látni fogja a nagy képet, ahogy élete különböző részei illeszkedhetnek egymáshoz. Ezzel az életszemlélettel csökkenhet a stressz az életében, egyszerűbb lesz majd döntést hoznia, elégedettebb lehet, és ami a legfontosabb: felkészülhet az örökkévalóságra.”

JELENTKEZÉS
A kurzuson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:
https://goo.gl/2XMEGB

MENET
40 nap, 7 közös este. Naponta olvasunk 1-1 részt a könyvből, hetente egyszer pedig összeülünk róla beszélgetni. A közös esték pedig interaktív, valóban közös esték lesznek. Megosztjuk egymással élményeinket, tapasztalatainkat és, hogy hogyan ültethetnénk gyakorlatba az olvasottakat. Akár hívhatjuk olvasói esteknek is ezeket az alkalmakat, azzal a különbséggel, hogy ezek nem az íróról, hanem rólunk, olvasókról fognak szólni.

A KÖNYV
A 40 napos lelki utazás során Rick Warren Céltudatos Élet c. könyve lesz segítségünkre. A könyvről talán érdemes tudni, hogy megjelenése után hamarosan a New York Times Bestsellere lett, azóta pedig 32 millió eladott példányszámával 85 nyelvre lett lefordítva.

A MOZIKBAN
Mindeközben olyan igaz történet alapú film /Captive/ került a mozikba, aminek szerves alapját adta e könyv.
https://www.youtube.com/watch?v=6IKJFYegRJk

AZ OLIMPIÁN
Kevesen ismerik Michael Phelps, többszörös amerikai olimpikon úszó, 2016-os riói szereplése előtti időszakát. Depresszió, drogok, öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok és rehabilitáció. Ebben az időszakban került kezébe a Céltudatos Élet c. könyv, ami teljesen megváltoztatta az életét. Helyreállította őt személyesen, kapcsolatát
családjával, édesapjával és Istennel, s újra elkezdett edzeni. Ezt követően utolsó olimpiai eredményével az egész emberiség – az ókori görög olimpiákkal is egybevetve – legsikeresebb olimpikonja lett.

————————–————————–————————–——-

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
április 15.

JELENTKEZÉS
A kurzuson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:
https://goo.gl/2XMEGB

KURZUS KEZDETE
április 16.

KURZUS ESTJEI
Minden este 19-kor kezdődik:
Április16 / Hétfő
Április23 / Hétfő
Május2 / !SZERDA!
Május7 / Hétfő
Május14 / Hétfő
Május21 / Hétfő
Május28 / Hétfő

KURZUS HELYSZÍNE
Barcsay utca 10. – TÉR Pince

KURZUS HÁZIGAZDÁJA
Záborszky Dávid, lelkipásztor, TÉR

————————–————————–————————–——-

A kurzus kiscsoportos jellege miatt az első 12 jelentkezőt tudjuk fogadni. Kérjük gondold át, hogy részt tudsz e venni valamennyi estén.
A kurzus közösségi és interaktív jellege miatt a kurzus indulása után nem tudunk eseti jelleggel érdeklődőket fogadni.
A kurzus maga ingyenes, a kurzus anyaga (Rick Warren, Céltudatos élet) 2000 ft.